5 kanamunaa
2dl sokeria
1dl perunajauhoa
1dl vehnäjauhoa
1. Mittaa kuivat aineet kulhoon.
2. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Siivilöi jauhot sekaan , nuolialla käännellen. Älä vatkaa
4. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 10min 200c uunin keskitasolla.
5. Kumoa torttupohja paiston jälkeen sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä sillä aikaa kun valmistat täytteen.
Täyte
2dl kuohukermaa
200g rahkaa
2 tl vaniljasokeria
Tomusokeria
Mustikkahilloa
1.Vaahdota kerma, lisää siihen tomusokeria oman maun mukaan ,vaniljasokeri ja rahka.
2. Sivele pohjaan haluamasi määrä mustikka hilloa (itse laitoin paksun kerroksen) ja levitä kermarahka kerros tasaisesti.
3. Kääri rullalle leivinpaperin sisälle ja kääri vielä esim. puhtaaseen keittiöliinaan ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.
Parhaimmillaan kääretorttu on seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti