Selasin netistä mustikka-valkosuklaajuustokakkujen ohjeita enkä löytänyt itselleni mieluista joten kehitin sellasen.
Tästä mun ohjeesta sen verran , että tein 20cm halk vuokaan ja kakku ois varmaan paremmin sopinut 22cm vuokaan tästä tuli meinaan aika korkea , mutta ei se mitään! Lisäksi tykkään , että keksi pohja on paksu ja ei saa olla liian rasvainen.
Pohja
200g digestivekeksejä
50 g voi
Mustikkatäyte
200g mustikoita
3dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa
2 tl vanilijasokeria
1/2 dl sokeria
6 liivatelehteä
Tilkkamehua
Valkosuklaatäyte
145g pandanvalkosuklaata
3 dl kuohukermaa
100g tuorejuustoa
2 liivatelehteä
1 tl vanilijasokeri
Tilkkamaitoa
1. Murskaa blenderissä keksit ja sula voi. Painele kakku vuokaan keksi-voi sekoitus.
2. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sulata ja soseuta mustikat. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto ,mustikkasose ja sokerit. Laita pehmenneet liivatelehdet tilkkaan (3rkl) kuumaan mehuun ja sekoita massan sekaan ja kaada massa vuokaan. Anna jähmettyä ainakin 2h.
3. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto ja valkosuklaa. Laita liivatteet kiehuvaan maitoon/mehuun ja kaada ohuena nauhana massaan. Älä sekoita liikaa massa juoksettuu helposti. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti