torstai 13. kesäkuuta 2019

Kinuskikakku


                                                                                 

Täytyy myöntää et tän kakun kanssa mul meni kyllä kaikki päin prinkkalaa. Ekaks kinuski oli jääny mulla täl kertaa liian löysäks. Toki pursotuksien kermakin vatkaantu liikaa ja yritin sitä säälittävästi korjailla kun valmiit ruusu pursotukset valu kinuskin mukana. Asiakkaalle en eteenpäin tällästä kakku lähettäisi, mutta onneks tämä tuli vain kotikäyttöön(mieheni synttäri kahveille). Maku oli kyllä älyttömän hyvä vaikka itse sanonkin 🤪

kinuskikakku
25cm /20henk.
Pohjan ohjeen löydät täältä

Vadelmamousse
3 täyteväliä

6dl  kermaa
400g vadelmia
250g mascarponejuustoa
Tomusokeria
5rkl vanilijakreemijauh.

Vadelmahilloa pohjiin ohut kerros

1. Paseeraa vadelmat.(ulkomaalaisia keitä 5min)
2.Vaahdota kerma ja lisää siihen muut täytteen aineet.

Kostutus

3dl maitoa
2rkl vanilijasokeria

Kinuski

3dl kermaa
3dl fariinisokeria
Pieni nokare voita

1. Mittaa aineet pannulle tai kattilaan. Keitä kinuski 110c tai kunnes kinuski pisara jähmettyy kylmässä vesilasissa.
2. Ota kinuski liedeltä ja sekoita siihen voi. Anna jäähtyä ennen kakun päälle laittoa.

Itse keitän kinuskin aina edellisenä päivänä.

Pursotuksiin
8dl vispikermaa
Tomusokeria
Vanilijakreemijauhetta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti