lauantai 15. kesäkuuta 2019

Mansikkakermakakku


Tämä kakku sai paljon kehuja , omastakin mielestä oikein maistuva.


Mansikkakermakakku
25cm pohja tehty 0,7 periaatteella.

3täyteväliä

Pohjiin joka kerrokseen lemoncurd tahnaa ohut kerros

Kostutus
2-3dl maitoa
2rkl vanilijasokeria

Täyte
750g mansikoita
3dl hillo sokeria
5-6rkl Vanilijakreemijauhetta
6dl Kermaa
400g rahkaa tai tuorejuustoa

1. Keitä mansikoita 10 min hillosokerin kanssa(itse teen tämän aina edellis päivänä)ja anna jäähtyä kunnolla.
2. Vaahdota kerma, lisää siihen rahka/tuorejuusto , vanilijakreemijauhe, mansikkahillo.

Pursotukset
8dl kermaa
Vanilijakreemijauhe

Päälle
Mansikoita




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti