Tämä kakku sai paljon kehuja , omastakin mielestä oikein maistuva.
Mansikkakermakakku
25cm pohja tehty 0,7 periaatteella.
3täyteväliä
Pohjiin joka kerrokseen lemoncurd tahnaa ohut kerros
Kostutus
2-3dl maitoa
2rkl vanilijasokeria
Täyte
750g mansikoita
3dl hillo sokeria
5-6rkl Vanilijakreemijauhetta
6dl Kermaa
400g rahkaa tai tuorejuustoa
1. Keitä mansikoita 10 min hillosokerin kanssa(itse teen tämän aina edellis päivänä)ja anna jäähtyä kunnolla.
2. Vaahdota kerma, lisää siihen rahka/tuorejuusto , vanilijakreemijauhe, mansikkahillo.
Pursotukset
8dl kermaa
Vanilijakreemijauhe
Päälle
Mansikoita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti