keskiviikko 26. kesäkuuta 2019
seminaku mansikkakakku
Tällänen rustiikkinen mansikkakakku tuli tehtyä kun olin ostanut 10kg mansikoita ja pitihän nyt tuoreista mansikoista kakku tehdä
pohjan tavallinen sokerikakkupohja joka tehty 70% periaatteella. Eli kanamunat rikotaan kulhoon ja punnitaan , kanamunien painosta 70% on sokerin paino ja sama paino myös jauhoille.
kostutus
2dl maitoa
1 rkl vanilijasokeri
täyte
2 kerrosta 20cm halk kakkuun
4dl kuohukerma
200g tuorejuusto
sitruunamehu
tomusokeri
vanilijakreemijauhe
lemon curd tahnaa pohjiin
tuoreita mansikoita pilkottuna kakun väliin
1. vatkaa kerma , lisää siihen tuorejuusto, vanilijakreemijauh, tomusokeri ja sitruunamehu.
2. kostuta pohjia, levitä niihin lemon curd tahnaa joka kerroksen väliin ja tahnan päälle pilkottuja tuoreita mansikoita ja täytettä puolet mansikoiden päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti