Geishamoussea tein ekan kerran, ohjeeseen sovelsin perus suklaa täytteen ohjetta, mutta lisäsin suklaan määrää sillä geishasuklaa ei ole niin jämäkkää , enkä käytä suklaa täytteissä liivatetta. Laitoin kakun väliin myös kokonaisia vadelmia se on meidän kesto suosikki kakkujen täytteissä, tuo mukavaa raikkautta melko raskaaseen suklaa kakkuun.
Kuorrutteena suklaa kreemi , jonka heitin ihan hatusta. Tuli kuitenki hyvä , tämä mun kreemi on sellainen , että sillä kuorruttaa yhden 20cm halk kakun. Tämä kreemi on myös hyvä siitä ettei se maistu voimaiselle.
Geishamousse
Täytteestä riitti hyvin 20cm halk kakun kolmeen väliin kun laittoi myös vadelmia.
5dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa
250g geishasuklaata
200g jäisiä vadelmia
4rkl tomusokeri
1. sulata suklaa ja jätä sivuun jäähtymään.
2. Vaahdota kerma ja notkista tuorejuusto. Lisää sokeri, suklaa ja tuorejuusto kerman sekaan vatkaa tasaiseksi.
Suklaakreemi
100g tumma suklaa
0,5 dl kaakaojauh.
4,5dl tomusokeria
2rk kahvia/kermaa/maitoa
125g voita
2rkl glukoosisiirappia
1. Sulata suklaa ja vatkaa huoneenlämpöinen voi.
2. Lisää voihin siirappi ja tomusokeri, vatkaa kuohkeaksi pari minuuttia.
3. Lisää kaakaojauh. suklaa(jäähtynyt) ja kerma, vatkaa tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti