Kakkupohjana käytin tätä erinomaista suklaavoikakkupohjaa , jonka ohje myös täällä blogissani
https://mustikkakuningatar.blogspot.com/2019/08/suklaavoikakkupohja.html
Täyte-2 täyteväliä
https://mustikkakuningatar.blogspot.com/2019/08/suklaavoikakkupohja.html
Täyte-2 täyteväliä
4dl kuohukermaa
4rkl vaniljakreemijauhetta
300g mustikoita
200g rahkaa/tuorejuustoa
Tomusokeria
Lisäksi
Mustikkahilloa
Kostutus
1,5dl maitoa
2tl vaniljasokeri
Vaahdota kerma ja soseuta mustikat. Lisää vaahdotettuun kermaan mustikat, tuorejuusto/rahka, kreemijauh. ja tomusokeri. Vatkaa nopeasti sekaisin.
Kasaa kakku reunavuokaan tai vuokaan jossa paistoit pohjan.
Kasaa kakku reunavuokaan tai vuokaan jossa paistoit pohjan.
Kostuta pohjaa vaniljasokerilla maustetulla maidolla, sivele pohjaan hilloa ja laita puolet täytteestä. Toista toisen kerroksen kohdalla.
Täytä kakku mielellään edellispäivänä ennen tarjoilua.
Kuorrutus
Suklaatuorejuustokreemi
200g vaniljatuorejuustoa
125g voita (huooneen lämpöistä)
2,5dl tomusokeria
1/2dl kaakaojauhoja
200g tummaasuklaata
sulata suklaa. Ota tuorejuusto hyvissä ajoin huoneen lämpöön
vaahdota voita 1-2min . lisää tomusokeria ja jatka vaahdottamista 5min.
lisää tuorejuusto ja kaakaojauhe.
lopuksi lisää jäähtynyt sula suklaa ja vatkaa tasaiseksi.
kuorrutteesta riittää 20cm halk. kakun kuorruttamiseen
Täytä kakku mielellään edellispäivänä ennen tarjoilua.
Kuorrutus
Suklaatuorejuustokreemi
200g vaniljatuorejuustoa
125g voita (huooneen lämpöistä)
2,5dl tomusokeria
1/2dl kaakaojauhoja
200g tummaasuklaata
sulata suklaa. Ota tuorejuusto hyvissä ajoin huoneen lämpöön
vaahdota voita 1-2min . lisää tomusokeria ja jatka vaahdottamista 5min.
lisää tuorejuusto ja kaakaojauhe.
lopuksi lisää jäähtynyt sula suklaa ja vatkaa tasaiseksi.
kuorrutteesta riittää 20cm halk. kakun kuorruttamiseen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti