tiistai 8. lokakuuta 2019

Kana-pestopastasalaatti

Leivonta ohjeista hieman poiketen päätin julkaista meidän lempi salaatti ohjeen.

10-12 annosta
500g (raaka paino) penne rigate pastaa 
190g vihreä pesto
70g rucola
400g kanafileetä
300g mozzarella palloja
250g kirsikka tomaatteja
Mustapippuri
Suola
Timjami
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kanafileet pannulla ja mausta
Mustapippurilla,suolalla ja timjamilla(rosmariini käy myös)
2. Kuutioi paistetut fileet ja anna jäähtyä. Anna keitetyn  ja huuhdellun pastan jäähtyä.
3. Halkaise tomaatit ja lisää kaikki aineet kulhoon ja sekoita.  mausta vielä suolalla jos tarvitsee


Tarjoile patongin tai muun hyvän leivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti