Kakku on parhaillaan muutaman päivän päästä. Säilytä sitä jääkaapissa, mutta tarjoile huoneen lämpöisenä eli nosta hyvissä ajoin pois kylmästä.
6,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1dl fariinisokeria
3tl leivinjauhetta
2tl kaneli
1rkl vaniljasokeria
4 kanamuna
3 isoa tai 4 keskikokoista banaania
200g suklaata paloiteltuna
2,5dl kermaa
200g voita sulatettuna
2,8l kakkuvuoka
- Voitele iso kuivakakkuvuoka.
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskinään. Paloittele suklaa. Sulata voi.
- Sekoita kerma, voi, kanamunat ja soseutetut banaanit toisessa kulhossa. Lisää sitten kuivat aineet ja sekoita huolella. Lisää lopuksi suklaa.
- Paista 50-60min 175c , uunin alatasolla
- Anna kakun jäähtyä 15min ennen kumoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti