Nämä cookiet on sisältä ihanan pehmeät. Cookieita tehdessä on tärkeää , että malttaa ottaa ne ajoissa pois uunista , paisto aika näissä vain 7-8min hieman uunista riippuen. Kuumina ne ovat vielä löysän tuntuisia , mutta kun antaa jäähtyä kunnolla sisuskin on kiinteähkö ,mutta pehmeä. Älä siirtele cookieita kuumana pelliltä muuten ne hajoilevat.
Triplasuklaa cookiet 17-20kpl
175g voita huoneen lämpöisenä
2,5dl fariinisokeria
1 iso kanamuna
1dl kaakaojauhetta
3,5dl vehnäjauhoa
2-3rkl maissitärkkelystä
0,5tl ruokasoodaa
2tl vaniljasokeria
Hyppysellinen suolaa
150g valkosuklaahippuja
150g maitosuklaahippuja
1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri , lisää kanamuna ja jatka vatkaamista kunnes se on kuohkeata vaahtoa.
2. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja vatkaa nopeasti voi-sokerivaahdon sekaan.
3. Lisää suklaa taikinaan, taikina on melko tiukkaa.
4. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin ja laita uuni lämpenemään 175c jos kiertoilma 200c jos tasalämpö.
5. Pyöritä taikinasta pienet pallot pellille, paina peukalolla cookien keskelle pieni kuoppa. Paista 7-8min
6. Anna jäähtyä huolella paiston jälkeen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti